Ostjate annetus läheb laste arenguhäirete uurimiseks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe Selveri juhataja Kati Pell (paremal) ulatab annetatud summaga tšeki Viljandi haigla juhatuse esimehele Priit Tamperele. Raha läheb lastepsühhiaatria osakonnale.
Männimäe Selveri juhataja Kati Pell (paremal) ulatab annetatud summaga tšeki Viljandi haigla juhatuse esimehele Priit Tamperele. Raha läheb lastepsühhiaatria osakonnale. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui eelmisel paaril aastal on kahe Viljandi Selveri klientide annetatud rahasumma eest ostetud tarvilikke seadmeid maakonnahaigla sünnitus- ja günekoloogiaosakonnale, siis seekord läheb saadud abi laste­psühhiaatria osakonda.

Nagu selgitas Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee, kogub Selveri kampaania annetusi just lastele.

«Meie majas on laias laastus neli lastega seotud teemat: sünnitus-günekoloogia, lastepsühhiaatria, sisekliiniku lasteosakond ja taastusravi. Et varem on toetust saanud taastusravi ja viimastel aastatel ka sünnitus ja günekoloogia, siis tundus, et lastepsühhiaatriat oleks õige aidata,» selgitas Valdvee valikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles