Omanik pani sauna tööle, linnapea viskas leili

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saunamaja omanik Tiit Maisa on linnasauna sel nädalal kolmapäevast alates iga päev kuumaks kütnud ning järgmisel nädalal hakkab tema ja linnapea vahel sõlmitav leping suure tõenäosusega taas kehtima.
Saunamaja omanik Tiit Maisa on linnasauna sel nädalal kolmapäevast alates iga päev kuumaks kütnud ning järgmisel nädalal hakkab tema ja linnapea vahel sõlmitav leping suure tõenäosusega taas kehtima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et tõestada linnasauna headust, pani selle omanik Tiit Maisa eile pesemiskoha linnavalitsuse rahalise abita tööle ning leili ja pesemisvõimalust käis proovimas ka Viljandi linnapea Ando Kiviberg.

Tund aega saunas koos kümmekonna viljandlasega leili visanud ja juttu ajanud linnapea veendus, et saun töötab, õhustik on hea ning klientideks on enamasti Viljandi inimesed.

«Mulle ütlesid kõik saunas olnud mehed, et on viljandlased, aga nad kinnitasid, et käiakse kaugemaltki. Näiteks Mustlast,» rääkis Kiviberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles