Viiratsi staadioni asjus läksid mõtted liikvele

Rannar Raba
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1990. aastatel räägiti Viiratsi staadionist kui FC Flora tulevasest treeningukeskusest. Sellest mõttest ei saanud asja ja nüüd loodetakse platsist kujundada mitmekesiste võimalustega avalik sportimiskoht.
1990. aastatel räägiti Viiratsi staadionist kui FC Flora tulevasest treeningukeskusest. Sellest mõttest ei saanud asja ja nüüd loodetakse platsist kujundada mitmekesiste võimalustega avalik sportimiskoht. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi vald tahab aastaid Viiratsi aleviku servas pooleldi jõude seisnud staadioni mittetulundusühingule arendada anda. Kui plaan kannab vilja, kerkib sinna muu hulgas maja, kus saab seinatennist mängida.

Seni kehtinud õigusaktid käsitlesid staadioni perspektiivse elamuehitusmaana. Äsja vallavolikogus kehtestatud detailplaneering näeb seal taas ette spordirajatiste arendamist. Vallavalitsuse majandusameti juhataja Raivo Laidma sõnul osutusid omaaegsed visioonid Viiratsi elanikkonna märgatavast kasvust utoopiliseks ning seetõttu pole põhjust iga vaba maatükki tulevase ehitustandrina silmas pidada.

«Pealegi on Viiratsis, mis on meie omavalitsuse suurim asula, avalikud sportimistingimused võrdlemisi kesised. Seega on teretulnud iga algatus, millega püütakse võimalusi avardada,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles