Omavalitsuste liit hoiab pingerida saladuses

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. jaanuaril kutsus omavalitsuste liit eesotsas Lembit Kruusega kokku ümarlaua, et arutada piirkonna konkurentsivõime investeeringute taotluste pingerea koostamist. Kuigi lõplik pingerida on nüüdseks koostatud, ei avalda liit seda enne 17. veebruari üldkogu.
23. jaanuaril kutsus omavalitsuste liit eesotsas Lembit Kruusega kokku ümarlaua, et arutada piirkonna konkurentsivõime investeeringute taotluste pingerea koostamist. Kuigi lõplik pingerida on nüüdseks koostatud, ei avalda liit seda enne 17. veebruari üldkogu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Selleks, et arendada Viljandimaa konkurentsivõimet, on saadaval 11,3 miljonit eurot. Omavalitsuste liit on laekunud taotlused küll pingeritta seadnud, aga keeldus seda enne 17. veebruari avalikustamast.

«Koostasime selle juhatusega ära ja leppisime kokku, et ei anna välja enne, kui on vanematekogus kinnitatud,» ütles omavalitsuste liidu tegevjuht Lembit Kruuse eile. Teisipäeval oli ta Sakalale teada andnud, et pärast seda, kui ta on juhatusega pingerea kolmapäeval üle vaadanud, on see avalikustamiseks valmis.

Valmis, aga mitte avalikustamiseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles