Lugupidamine peab olema

, Viljandi vallavolikogu esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hellar Mutle
Hellar Mutle Foto: Elmo Riig / Sakala

VILJANDI LINNAVOLIKOGU esimehe Randel Läntsi seisukohavõtt 3. veebruari Sakalas Viljandi valla ja linna koostöö küsimuses on nii kummaline, et esimese emotsiooni ajel tundub igasugune edasine diskussioon mõttetu. Aga et sellistel puhkudel kipub tõde süüdistajale jääma, tuleb asjade tasakaalustamiseks vastulause esitada.

Austatud kolleeg viitab arvamusartiklis «Omavalitsuste ühinemine ja maakondlikud piirid» sellele, nagu ajaks Viljandi vald tööstusalade arendamisega kitsalt oma asja ega oleks huvitatud koostööst linnaga.

VILJANDI VALD TEGI juba eelmise aasta kesksuvel algatuse arendada ühiselt nii Viiratsi külje all asuva Mäeltküla kui Viljandi tööstusala ja asutada selleks koos mittetulundusühing Viljandi Tööstuspark. Valla 28. augustil tehtud otsusest võib lugeda: «Tööstuspiirkonna arendamist on perspektiivne kavandada koostöös Viljandi valla ja Viljandi linna ettevõtjate ja Viljandi linnaga, kuna ettevõtluse arendamise ja tööjõu hõivamise seisukohalt on Viljandi linn ja Viljandi vald tihedalt seotud omavalitsused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles