Ugala mesitarud reisivad koos näitlejatega Brüsselisse

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Aardam (paremal) ja Teet Ehala peavad aru, kuidas tarudesse võimalikult palju rekvisiite mahutada. Tarud alustavad teekonda varsti, näitlejad lähevad hiljem järele.
Ott Aardam (paremal) ja Teet Ehala peavad aru, kuidas tarudesse võimalikult palju rekvisiite mahutada. Tarud alustavad teekonda varsti, näitlejad lähevad hiljem järele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala mängib 15. veebruaril Brüsselis Auderghemi kultuurikeskuses lavastust «Mee hind». Koos trupiga sõidavad sinna üheksa ehtsat mesitaru ja sugugi mitte tühjalt.

Mesilasi sinna sisse küll ei pakita, küll aga rekvisiite ja kostüüme ning muud etenduses tarvilikku.

«Kui me neid tarusid kunagi lavastuse jaoks kokku ajasime, ei oleks küll keegi osanud oodata, et kunagi seisab neil ees nii pikk reis,» rääkis etenduse autor ja lavastaja, Ugala teatri praegune loominguline juht Ott Aardam. Temale oli see lavastuste «Börs ja Börsitar» ning «Poks» järel kolmas Viljandis etendunud töö. «Mesilased ise nii kaugele ei lenda!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles