Viljandlased kasutavad õhtust mängu katsetamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond kohtub 15. voorus täna kell 19 kodusaalis Audentesega.
Viljandi HC meeskond kohtub 15. voorus täna kell 19 kodusaalis Audentesega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste põhiturniiril tehakse algust kolmanda ehk viimase ringiga. Viljandi HC meeskond kohtub 15. voorus täna kell 19 kodusaalis Audentesega.

Viljandi meeskond oli eelmises voorus võõrsil 31:23 üle Tapa meeskonnast, Audentes kaotas vastase väljakul 28:42 Viimsile.

Viljandi peatreeneri Marko Koksi pilk on praegu enam suunatud nädalavahetusele, milleks valmistumiseks tänast mängu kasutatakse. «Valmistume Balti liigaks ja katsetame Audentese vastu uusi liikumisi,» lausus Koks. «Üritame mängutempot maha võtta ning rõhuda rohkem positsioonirünnakule. Samuti tahaks anda kõigile mänguaega ja meeskonda veelgi rohkem kokku sulatada,» lisas ta.

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanise sõnul pole tema meeskonnal praegu parimad ajad. «Meil on eri põhjustel rivist väljas 13 meest,» rehkendas Bramanis, kes leidis, et noortel mängumeestel seisab ees korralik eksam.

Ülejäänud meistriliiga 15 kohtumises on täna Kehra spordihoones vastasmisi HC Kehra / Horizon Pulp&Paper ja Valga Käval, Mesikäpa Hallis mängivad Põlva Serviti ja SK Tapa ning homme on Viimsis vastamisi HC Viimsi / Tööriistamarket ja Aruküla SK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles