Viljandi linn loodab kunstikooli kodu otsingutel heale õnnele

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Männimäe tee 26 asuvas majas on kunstikooli direktori Kristjan Mändmaa sõnul lastel mõnus tegutseda, jääb neid seal järjest vähemaks. Ta näeb lahendusena kunstikooli toomist kesklinna, kus linnavalitsus hakkab uuesti otsima sobivat kinnisvara.
Kuigi Männimäe tee 26 asuvas majas on kunstikooli direktori Kristjan Mändmaa sõnul lastel mõnus tegutseda, jääb neid seal järjest vähemaks. Ta näeb lahendusena kunstikooli toomist kesklinna, kus linnavalitsus hakkab uuesti otsima sobivat kinnisvara. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnavalitsus korraldab järjekordse konkursi, leidmaks kesklinnas sobilikke rendiruume, millesse Viljandi kunstikool Männimäelt kolida võiks. Eelmisel aastal see üritus nurjus.

Abilinnapea Ardo Agasild ütles, et linnavalitsus korraldab uue konkursi lootuses, et äkki on turul tegijaid, kes sooviks oma kinnisvara huvikooli tööks pakkuda. Hoolimata tõsiasjast, et eelmisel aastal see ei õnnestunud, pole Agasilla sõnul konkursi tingimusi muudetud.

«Alati peab lootma, et ikka õnnestub. Kui ei proovi, ei saa ka teada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles