Naiskond lõpetas Võrus kullasäras

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen.
Kristiine Miilen. Foto: Laura Luik

Viljandi Spordikooli naiskond pööras paari ebaõnnestumise järel otsustava mängu enda kasuks ja teenis Võrus ühe kolmest Eestis noortele väljaantavast tiitlist, võrkpalli liidu karika.

Reedest pühapäevani Võrus peetud Eesti võrkpalli liidu U-20 vanuseklassi karikavõistluste tugevamate finaalturniiril tuli lõpuks võitja väljaselgitamiseks kokku lugeda võidetud ja kaotatud geimid. Samasugust rehkendust läks tarvis ka oktoobris Kohilas Eesti karikavõistlustel. Kui toona kõnelesid numbrid viljandlannade kahjuks ning neil tuli rahulduda Võru järel ja võõrustajate ees teise kohaga, siis seekord alistasid nad otsustavas kohtumises võrulannad kindlalt.

Enne seda kohtumist ütles Viljandi naiskonna juhendaja Merle Keerutaja: «Mõlemal on tarvis võitu. Meil vähemalt nelja geimiga, sest edukam võidab turniiri ja kaotaja lõpetab kolmanda kohaga.» Kohtumise järel nentis ta: «Mäng oli arvatult raske ja närviline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles