Viljandlannad võitsid Võrus karika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Spordikooli võrkpallinaiskond teenis võidukarika.
Viljandi Spordikooli võrkpallinaiskond teenis võidukarika. Foto: volley,ee

Eesti alla 20-aastaste neidude võrkpalliliidu karikavõistluste tugevamal finaalturniiril kogus esikolmik võrdselt neli võitu. Esimest ja teist kohta eristas seejuures vaid üldine geimide suhe, mis tagas Viljandi naiskonnale võidutrofee.

Paremusjärjestuse moodustamisel võeti arvesse kõigepealt võite ja seejärel kogutud punkte. 3:1 ja 3:0 võit andis kolm punkti, 3:2 võit kaks ja 2:3 kaotus ühe punkti.

Nii Viljandi spordikool, Kohila võrkpalliklubi kui Võru spordikool võitsid viiest mängust neli. 11 punkti kogunud võrulannad pidid leppima kolmanda kohaga, sest kaks esimest võistkonda said kirja 12 silma. Seega otsustas esimese koha saatuse üldine geimide suhe. Õnnelikuks osutusid seekord Viljandi neiud, kellel oli geimide suhe 13:4. Kohila esindusel oli sama näitaja 14:7, mis andis teise koha.

Kahe võiduga tuli neljandaks Tartu SS Kalev I ja ühe võiduga viiendaks Premium 7 / Salva Tartu I. Võiduta jäänud VK Täht Tallinn leppis kuuenda kohaga.

Turniiri parimad mängijad olid Kristiine Miilen Viljandi spordikoolist, Kertu Laak Kohila naiskonnast, Heleene Hollas Võrust ja Ingris Suvi Tartu SS Kalevist.

Viljandi tütarlaste võrkpallitreeneri Merle Keerutaja juhendatav U-20 võidukas naiskonnas mängisid Mari Änilane, Johanna Veldre, Eve-Liis Teder, Merili Lellep, Kaidi Toom, Kristiine Miilen, Renate Pikk, Smilla Sangernebo, Ragne Dmitrijev, Kadri Puu ja Triin Undla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles