EAS kutsub tootmisettevõtteid koolitusele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EAS.
EAS. Foto: Peeter Langovits

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on alates märtsist alustamas Viljandimaal EASi Tööstusjuhi strateegiakooli programmiga.

«Programmi eesmärk on luua arusaamine ettevõtte konkurentsivõime kasvu eeldustest ning väärtusahelas edasiliikumiseks, et luua uusi töökohti ja panustada piirkonna arengusse,» laususu EASi Tööstusjuhi strateegiakooli juhtiv koolitaja-nõustaja Priit Karjus.

Programmi oodatakse tootmisettevõtete omanikke, tegevjuhte ja ettevõtte jaoks oluliste valdkondade juhte, ühest ettevõttest minimaalselt kaks kuni kolm inimest. Arendusmeeskondadele suunatud kuuepäevases programmis antakse uusi teadmisi strateegilise juhtimise teooriast, kui ka parimatest praktikatest maailmas. Samuti külastatakse nelja ettevõtet, kelle strateegilise juhtimise kogemusest on hea eeskuju võtta. Programmi lõpuks töötavad osalejad välja enda ettevõtte strateegiakontseptsiooni järgmiseks kolmeks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles