Leiukastist võib kätte saada spordiklubisse ununenud hambakaitsmed, aga mitte pesu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu ajaga oli Viljandi spordiklubi MyFitness leiukast jälle kraami täis.
Kuu ajaga oli Viljandi spordiklubi MyFitness leiukast jälle kraami täis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordiklubi Myfitness töötajad tühjendasid möödunud aasta viimasel päeval kuhjaga täis olnud leiukasti. Jaanuari lõpus ehk kuu aja pärast on kast uuesti triiki täis.

«Kui me 31. detsembril sinna seisma jäänud kraami ära viskasime, siis esimene uus asja tuli juba samal õhtul,» lausus spordiklubi klienditeenindaja Krista Viira ja lisas, et nad peavad lihtsalt aeg-ajalt kasti tühjendama. «Kui keegi juba neli kuud pole oma kadunud asja vastu huvi tundnud, siis ilmselt ei tee ta seda ka hiljem.»

Siiski üks treeningjalanõude paar ootab omanikku möödunud aastast. «Neid me kasti ei pannud, nagu ei pane ehteidki,» lausu klienditeenindaja öeldes, et kui muidu on kast kõigile fuajees teada ja kättesaadav, siis ehteid tuleb klienditeenindajalt küsida. Jaanuaris oli Viljandi MyFitnessi unustatud siniste südametega kõrvarõngapaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles