Viljandis on kollane raam

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlase Tonio Tamra aias seisab kollane raam, mis meenutab eemalt vaadates ajakirja National Geographic logo ja püüab seetõttu inimeste pilke. Tegelikult on too kollane raam metsviinapuu toestus.
Viljandlase Tonio Tamra aias seisab kollane raam, mis meenutab eemalt vaadates ajakirja National Geographic logo ja püüab seetõttu inimeste pilke. Tegelikult on too kollane raam metsviinapuu toestus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki linnavalitsus pidi tunamullu kevadel viljandlaste selge vastuseisu tõttu taganema plaanist püstitada Teisele Kirsimäele ajakirja National Geographic tunnusmärgiks olev kollane raam, on sellesarnane objekt juba mõnda aega lossimägede läheduses möödujate tähelepanu äratanud. Ainult et see raam teeb neile nalja.

«Inimesed tulevad järve äärt mööda ja ma näen, et neil läheb kohe meel lõbusaks. Nad vaatavad ja muigavad,» rääkis mees, kelle aias too erksavärviline pilgupüüdja on, Viljandi muusikakooli juhataja ja linnavolikogu liige Tonio Tamra.

Juhuslik teke

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles