Tehasesse kavandatakse video- ja fotostuudiot

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto- ja videostuudio pole veel kaugeltki valmis, kuid Alo Aasmäe (vasakult), Kris Süld, Rivo Saaremäe ja Kaspar Laanisto said seal juba poseerida.
Foto- ja videostuudio pole veel kaugeltki valmis, kuid Alo Aasmäe (vasakult), Kris Süld, Rivo Saaremäe ja Kaspar Laanisto said seal juba poseerida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel eile raiuti Viljandi lennukitehase esimese korruse ruumis lahti betoonpõrandat, kuid juba veebruari keskpaigas peaks seal tööd alustama video- ja fotostuudio.

Ettevõtmise üks eestvedajaid Kris Süld rääkis, et kuna lennukitehases tegutseb Viljandi avatud noortetuba, tekkis mõte noorteala veelgi laiendada. «Et oleks iga kell, kus käia. Et tehases on ruumi, siis tundus, et see on loogiline jätk meie senistele tegevustele,» selgitas ta.

Praegu ruum stuudio mõõtu veel välja ei anna, kuid sinna soovitakse paigaldada näiteks fotosein eri foonidega, roheline ekraan ning fotode ja videode tegemiseks vajalik tehnika. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles