Äpardustega ehitatud järv võib lõplikult kaduda

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla külje all asuv paisjärv meeldib talvel kalastajatele. Kui maaomanikud kokkuleppele ei jõua, jääb tulevikus sinna järve asemel väike oja.
Mustla külje all asuv paisjärv meeldib talvel kalastajatele. Kui maaomanikud kokkuleppele ei jõua, jääb tulevikus sinna järve asemel väike oja. Foto: Alar Karu

Mustlas asuva Peetri koguduse õpetaja ja ühe Tarvastu paisjärve ääres asuva kinnistu omanik on vallavalitsusele teada andnud, et tahaksid seitse aastat tagasi rajatud järve kaotada.

Sellist tahet on õpetaja Elve Bender ja kinnistu omaniku esindaja Irja Vell väljendanud sellepärast, et pidid valima paisjärve arendamise nelja variandi vahel, aga ühtegi neile sobivat võimalust ei olnud välja pakutud. «Selle valikuga tahtsin tagada edasise suhtluse vallavalitsusega,» selgitas Elve Bender ja kinnitas, et tegelikult ei soovi ta sugugi järve kadumist. «Seda endist mudaauku ei taha ju keegi tagasi.»

Palju väikseid apse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles