Noortemeeskonnad selgitavad Viljandis karikaomanikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme algab Viljandis kolm päeva kestev Eesti alla 20-aastaste noormeeste võrkpalli liidu karikavõistluste tugevam finaalturniir.
Homme algab Viljandis kolm päeva kestev Eesti alla 20-aastaste noormeeste võrkpalli liidu karikavõistluste tugevam finaalturniir. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme algab Viljandis kolm päeva kestev Eesti alla 20-aastaste noormeeste võrkpalli liidu karikavõistluste tugevam finaalturniir, millest võtab osa kuus võistkonda.

Medalite eest hakkavad heitlema Võru, Viljandi ja Saaremaa spordikool, võrkpalliklubi Täht Tallinn, Selver Tallinn I ning Pärnu võrkpalliklubi ja spordikooli meeskond, Pärnu VK/SK ja Saaremaa SK.

Paremusjärjestuse moodustamisel arvestatakse esmalt võite ja seejärel kogutud punkte. 3:1 ja 3:0 võit annab kolm punkti, 3:2 võit kaks ja 2:3 kaotus ühe punkti. 1:3 või 0:3 kaotus punktilisa ei anna. Reedel ja laupäeval peavad kõik võistkonnad kaks mängu ning pühapäeval ühe. Võistkondade koosseisud on nähtavad.

Reedel algab võistluspäev Viljandi spordihoones kell 11. Laupäeval ja pühapäeval mängitakse kesklinna kooli spordihoones, mõlemal päeval on esimene kohtumine kavandatud kella 10-ks.

A-vanuseklassi noormehed kohtusid viimati oktoobris, kui peeti Eesti karikavõistlusi. Pärnus peetud turniiril tuli esimeseks Saaremaa Spordikool, teiseks võrkpalliklubi Täht Tallinn ja kolmandaks Pärnu Võrkpalliklubi / Spordikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles