Ohutus on Viljandi lumepargis number üks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lumeparki katab praegu vaid põgus lumekoorik ning see pole avatud. Õige ilma ootel on vajalikud töövahendid ja seadmed.
Viljandi lumeparki katab praegu vaid põgus lumekoorik ning see pole avatud. Õige ilma ootel on vajalikud töövahendid ja seadmed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi Viljandi lumepargis valitseb lumenappuse tõttu praegu vaikus, kinnitab pargi eestvedaja, et kui asi taas käima läheb, on ohutus kindlasti kõige tähtsamal kohal.

Lumepargi töötajatele Huntaugu mäele seatud soojaku külgedel on juba varasemast väljas reeglid, kuidas lumemäel käituda ja sealhulgas näiteks lumerõngasõitu harrastada. 

Üleeile Valgamaal Ansomäe suusakeskuses juhtunud õnnetus, milles sai lumerõngasõidul surma üks ja vigastada teine keskealine naine, on pannud avalikkust huvi tundma, kui turvalised on Eestis tegutsevad lumepargid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles