Rongisõit on veebruaris õpetajatele poole soodsam

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong Viljandis
Elroni rong Viljandis Foto: Elmo Riig / Sakala

Elron pakub sel aastal igal kuul kahe nädala jooksul Eesti elu edendajatele poole soodsamat sõiduvõimalust. Veebruari kahel esimesel nädalal saavad soodsamalt sõita kõik õpetajad.

«Tahame oma »Kuu kangelase« kampaaniaga pakkuda võimalikult paljudele inimestele soodsamat võimalust rongisõitu avastada ning parim viis seda teha on väärtustada neid, kes annavad suure panuse Eesti elu arendamiseks,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. «Elroni veebruari kuu kangelane on õpetaja, see tähendab, et õpetajatele on 2.–15. veebruarini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga.»

Elroni meediaesindaja sõnul kehtib õpetajatele soodustus ITIC kaardi esitamise korral ning piletit saab osta ainult rongist.

«Elroni kuu kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolu korral ka esimeses klassis,» lisas Mai Vahtrik. «Kes on järgmine kuu kangelane, pole veel teada, kuid on selge, et väärtustamist vajavaid inimesi on Eestis palju: meil on tublid paljulapselised pered, vanavanemad, kultuuriinimesed, ajakirjanikud, ajateenijad, kaitseliitlased, kaitseväelased, meditsiinitöötajad, päästjad, piirivalvurid, politseinikud, abipolitseinikud, teadlased, põllumehed, kaevurid ja paljud teised, kes vääriksid seda tiitlit.»

Kuu kangelase soodustusega teised soodustused ei rakendu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles