Mandri-Eesti turvalisimas maakonnas hakkas kuritegevus kasvama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevalt Eestist tervikuna Viljandimaal mullu kuritegevus küll surenes, kuid siinne maakond on endiselt Mandri-Eesti kõige turvalisem piirkond.
Erinevalt Eestist tervikuna Viljandimaal mullu kuritegevus küll surenes, kuid siinne maakond on endiselt Mandri-Eesti kõige turvalisem piirkond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Erinevalt Eestist tervikuna Viljandimaal mullu kuritegevus küll surenes, kuid siinne maakond on endiselt Mandri-Eesti kõige turvalisem piirkond, sest vaid Hiiu- ja Saaremaal oli kuritegevus madalamal tasemel.

Kogu 2014. aasta jooksul registreeriti Viljandimaal 765 kuritegu. 2013. aastaga võrreldes on maakonnas kuritegevus kasvanud neli protsenti, samal ajal Eestis tervikuna on see viis protsenti kahanenud.

Et maakondi omavahel võrrelda, mõõdab justiitssüsteem kuritegevust 10 000 elaniku kohta ning selle järgi arvutades registreeriti mullu Viljandimaal 161 kuritegu 10 000 elaniku kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles