Vana-Võidus värviti veinpunasega

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automaaler Janek Pettai näitab Viljandi Kesklinna kooli huvijuhile Elina Tirgole, kuidas auto värvimine käib. Tähtis on värvipritsi hoida õiges kauguses ja 90-kraadise nurga all ning liigutada kätt õige kiirusega.
Automaaler Janek Pettai näitab Viljandi Kesklinna kooli huvijuhile Elina Tirgole, kuidas auto värvimine käib. Tähtis on värvipritsi hoida õiges kauguses ja 90-kraadise nurga all ning liigutada kätt õige kiirusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Aeglasemalt. Väga hea. Natuke kaugemale. Nüüd natuke lähemale. Vot nii!» ja Raivo Normet tõstis heakskiidu märgiks pöidla.

Esimest korda autot värvida proovinud Viljandi Kesklinna kooli huvijuht Elina Tirgo võis tulemusega eriti rahule jääda, sest kiidusõnad lausunud Raivo Normet on see, kes automaalrite riiklikku kutseeksamit vastu võtab.

Kolm aastat on Viljandi kutseõppekeskus maakonna põhikoolilõpetajatele töötubades ennast tutvustanud. Raivo Normet autokutseõppe liidust oli seal selleks, et näidata otsuse ees seisvatele noortele, mida automaalri amet endast kujutab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles