Hallis jagus medaleid kolmele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Basov teenis Eesti juunioride sisemeistrivõistlustel kõrgushüppes hõbe- ja kolmikhüppes pronksmedali. Pilt on tehtud suvel Viljandi linnastaadionil peetud maakonna lahtistel meistrivõistlustel teivashüppe mõõduvõtul.
Kevin Basov teenis Eesti juunioride sisemeistrivõistlustel kõrgushüppes hõbe- ja kolmikhüppes pronksmedali. Pilt on tehtud suvel Viljandi linnastaadionil peetud maakonna lahtistel meistrivõistlustel teivashüppe mõõduvõtul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Tartus peetud Eesti juunioride ja noorsooklassi kergejõustiku sisemeistrivõistlustel ei õnnestunud Viljandimaa sportlastel tiitlit teenida, medalini jõudis neist aga kolm.

Kaks medalit sai ülikooli spordihallis asetleidnud mõõduvõtul Viljandi vastupidavusalade klubi Staier juuniorieas liige Kevin Basov. Ta oli kõrgushüppes teine ja kolmikhüppes kolmas.

Nagu Kevin Basov ise ütles, polnud tal võistluspäeval just kõige särtsakam olemine ja tulemused jäid oodatust grammi jagu nõrgemaks. Kõrgushüppes kordas ta oma mõni nädal tagasi saavutatud isiklikku rekordit 1.90, ehkki oli lootnud tiitlivõistlustel seda nihutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles