Läheneb stipendiumide taotlemise tähtaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linna spordi- ja loomestipendiumide taotlemise tähtaeg on 1. veebruar.

Linna spordistipendium määratakse Viljandit või Viljandi spordiklubi esindavatele Viljandis elavatele ja tegutsevatele isikutele, et väärtustada ja toetada nende tegevust spordi arendamisel ja populariseerimisel nii kodulinnas kui kogu maailmas. Et spordistipendiumi taotletakse väga aktiivselt, on komisjon leppinud kokku, et ühte sportlast ei toetata aasta jooksul rohkem kui kaks korda. Samuti ei rahastata varustuse soetamist ja võistkondade üksikliikmeid.

Viljandi loomestipendium määratakse kujutava kunsti, rakenduskunsti, lavakujunduse, audiovisuaalse kunsti, lavakunsti, kirjanduse, muusika või arhitektuuri alal Viljandis elavatele või tegutsevatele autoritele ja esitajatele, väärtustamaks ja toetamaks nende tegevust Viljandi kultuurielus.

Stipendiumide taotlemiseks tuleb esitada põhjendatud taotlus koos isiku tegevuse kirjelduse ja saavutuste loeteluga, stipendiumi kasutamise eesmärk ja oodatav tulemus ning vähemalt üks soovituskiri. Loomestipendiumi taotlemisel tuleb lisaks esitada koopia käsikirjast, kavast, maketist või muud sellist teosest, mille teostamiseks stipendiumi taotletakse.

Statuudid ja taotlemise ankeedid leiab Viljandi veebilehelt. Taotlusankeeti täites tasub olla hoolikas, sest puudulikult vormistatud taotlusi ei arutata. Stipendiumide puhul ei arutata taotlusi, mille esitaja on varem stipendiumi saanud, kuid jätnud esitamata selle kasutamise aruande.

Loomestipendiumi taotlemise ankeet

Spordistipendiumi taotlemise ankeet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles