Suure-Jaani mehed võitsid maakonna saaliturniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordihoones peetud maakonna saalijalgpalli meistrivõistluste finaalis alistas Suure-Jaani (punastes särkides) esindus 1:0 SK Tääksi.
Viljandi spordihoones peetud maakonna saalijalgpalli meistrivõistluste finaalis alistas Suure-Jaani (punastes särkides) esindus 1:0 SK Tääksi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa saalijalgpalli meistrivõistluste finaalmängus laupäeval Viljandi spordihoones kohtus kaks Suure-Jaani valla meeskonda ja kullalahingu ainus värav õnnestus lüüa Suure-Jaani meestel.

Viljandimaa meistrivõistlustel tegi tänavu kaasa kaheksa meeskonda, kes oli paigutatud kahte alagruppi. Sealt edasi selgitasid mõlema grupi kaks edukamat poolfinaali kaudu kulla- ja pronksimängul osalejad.

A-grupi võitnud Suure-Jaani ja B-grupis teiseks tulnud meeskonna FC Tilt vaheline poolfinaal andis 1:1 tulemuse, ent karistuslöökide sooritamises oli kindlam Suure-Jaani. Teises poolfinaalis alistas B-grupi võitnud SK Tääksi kindlalt 5:0 A-grupi teise, JK Tuleviku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles