Poolsada heategijat toetas salongiõhtul Mäeperet

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LC Viljandi Ellipsi korraldatud salongiõhtul pärimusmuusika aidas osalenud klubiliikmed ja külalised, keda oli kokku umbes 50, toetasid heategevusõhtu piletit ostes sihtasutuse Perekodu Mäepere noori.
LC Viljandi Ellipsi korraldatud salongiõhtul pärimusmuusika aidas osalenud klubiliikmed ja külalised, keda oli kokku umbes 50, toetasid heategevusõhtu piletit ostes sihtasutuse Perekodu Mäepere noori. Foto: Piret Põlme

Möödunud reede õhtul kogunesid pärimusmuusika aidas LC Viljandi Ellipsi klubi liikmed ja nende külalised heategevusõhtule, millega koguti raha sihtasutuse Perekodu Mäepere lastele.

LC Viljandi Ellipsit, LC Viljandi Fellinit ja LC Kolga-Jaanit liitva tsooni esimees Eve Hinrikus rääkis, et sellist salongiõhtut teeb klubi kolmandat aastat ja seekord oli kohal umbes 50 inimest. Iga ostetud pileti hinnast läks osa heategevuseks – Mäepere lastele. 

Eluks vajalik toetus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles