Koidu tänav on veel kuu aega kahe­suunaline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut rohkem kui kuu aega tohib veel autoga Tartu tänavalt Koidu tänavale pöörata. Seejärel on niisugune manööver keelatud.
Pisut rohkem kui kuu aega tohib veel autoga Tartu tänavalt Koidu tänavale pöörata. Seejärel on niisugune manööver keelatud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhtide otsusega muutub vanalinna piiril Posti ja Tartu tänavat ühendav Koidu tänava osa ühesuunaliseks 2. märtsist.

Ettepaneku muuta Koidu tänav ühesuunaliseks nii, et autod saaksid sõita vaid Posti tänavalt Tartu tänavale, tegi Viljandi liikluskomisjon ning esmaspäeval otsustas linnavalitsus seda mõtet toetada.

Ühesuunaliseks tuleb tänav muuta, sest see on kahte pidi liikumiseks ja parkimiseks liiga kitsas. Eriti tunnevad seda äsja valminud Konsumisse kaupa toovate suurte autode juhid. Poe kaubaukse juurde viiv tee on nii kitsas, et suured veokid ei mahu sinna keerama, kui tänaval on parkijaid. Nii on kaubaautod maha sõitnud kõrval asuva kinnistu aeda ja riivanud elektriposti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles