Kreenis olekut on tunda olnud

, Abja vallavanem, Keskerakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Rahnel
Peeter Rahnel Foto: Elmo Riig / Sakala

​OLEN SAKALAST huviga lugenud karge ja värskendava tuulepuhanguna tunduvat arutelu piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme projektidest ja maakonna kasutusse antud 11,3 miljoni euro tulevasest jaotusest. Kirjutama ärgitas mind mitu seisukohta. Igal oma arvamuse esitanul tundub mõtete ja projektide esitamisel argumente jaguvat.

Mind teeb murelikuks, et Ene Saar ei positsioneeri ennast Viljandi valla vallavanema ehk poliitikuna, vaid Viljandimaa kodanikuna. See, et «Viljandi linnapea ja vallavanem kuuluvad ühte parteisse ning üldse on enamik maakonna juhte sellest parteist», on ju varem üpris valusalt tunda olnud neile üksikutele, kes selles parteis ei ole.

Ene Saar kirjutas: «Juhul kui poliitikud püüaksid kokku leppida sulle-mulle-meetodil, seades ühe grupi huvid kõrgemale ühishuvidest, oleks ühiskond ikka lootusetult kreenis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles