Viljandi aasta tunnustus liigub reaalainete õpetajate poole

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Haavasalu
Andres Haavasalu Foto: Peeter Kümmel

Teaduskool ning reaalainete õpetajatest abielupaar Helki ja Andres Haavasalu on neli päeva enne otsustamist tõusnud Viljandi kahe suurema aastapreemia peamisteks kandidaatideks.

Neljapäeva õhtul kogunev Viljandi volikogu hakkab eelmisel aastal silma paistnud viljandlastele määrama preemiaid. Valitakse aasta tegija, kultuuri- ja spordipreemia saajad, teatripreemia laureaat, aasta noor ja noortesõbralik ettevõte ning elutöö preemiat vääriv inimene.

Aasta tegija ja elutööpreemia kandidaat valitakse otse volikogu saalis ning ettepanekuid saavad seal esitada fraktsioonid ja volikogu komisjonid. Esmaspäeva hommikuks võis Viljandi kodulehelt leida seitsmest komisjonist kolme protokollid ning aasta tegijana näevad need komisjonid kõik Taibukate Teaduskooli ja selle eestvedajat Lilian Tambekit. See kool tegeleb loodusteaduste ja reaalainete süvaõpetamisega ning nädalalõppudel löövad selles koolis kaasa kümned Viljandi koolinoored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles