Tulevik kaotas hea mänguga Transile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janar Pipar (JK Narva Trans)

Viljandi Tulevik kaotas laupäeval Tallinnas peetud jalgpalli halliturniiril 0:2 Narva Transile. Meeskonna peatreeneri sõnul tasakaalustas negatiivset tulemust positiivne mängupilt.

Aivar Lillevere
Aivar Lillevere Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuleviku peatreener Aivar Lillevere selgitust mööda toimisi meeskonnatöö päris kenasti ning seatud taktikalisest plaanist peeti kinni. «Meeskond tervikuna mängis hästi. Mõlemad vastase väravad tulid meie individuaalsetest eksimustest, mida sellisel tasemel endale lubada ei tohi,» kommenteeris Aivar Lillevere kohtumist klubi kodulehel.

Tulevik katsetas Narva Transi vastu mitut mängijat, kes polnud seni platsil käinud, et pakkuda võimalikult paljudele võimalust end tõestada. Meeskond tegi kohtumisel kuus vahetust, kõik need teise poolaja algul.

Teiste seas sekkusid mängu Robert Taar ja Mikk Miländer keskpoolkaitsesse ning meeskonna värskeim liituja Sander Kapper. 20-aastane Viljandist pärit mees kuulus eelmisel hooajal Soome kolmanda liiga meeskonda FC Myllypuro. «Esmamulje oli hea. Anname talle võimaluse end tõestada ja koosseisu murda. Kõik on tema enda kätes,» kõneles Aivar Lillevere poolkaitses tegutsenud Kapperist.

Järgmise kohtumise peab Tulevik Tallinnas jalpallihallis laupäeval kell 15.15 Pärnu Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles