Sööme sõnu: Issi, sööme selle piraadi ära!

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Üllar Priks

Vahepeal muutus meie majapidamises erakordselt populaarseks üks veidralt käituv mõõgakangelane. Kakerdas teine pidevas vines ja võõbatud silmadega mööda teleriekraani ning kadus siis võimukandjatele pikka nina tehes oma pätikambaga jälle silmapiiri taha.

Pikka aega hoidusin end teemaga kurssi viimast. Mäletasin veel liiga selgelt, kuidas lapsepõlves musketäride ja kapten Granti laste süül pärismaailm vägisi kaugesse udusse hajuma kippus. Aga kellele oleks vaja perepead, kes silmaklapiga ja rummipudel kaenlas mööda elamist hekseldab ning igal täis- ja pooltunnil «Aaarghh!» röögatab.

No päris selga keerata ma sellele mereröövlindusele ei saanud. Pidin ikka filmi pealkirja välja uurima ja jõuluvanaga lapse rõõmuks väikese diili tegema. Nii saigi elu õis endale «Kariibi mere piraatide» kolmeplaadilise fännipaketi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles