Viljandis on võimalik koju tellida nii vaimutoitu kui kehakinnitust. Raamatud tuuakse koju ainult nendele, kes ise raamatukokku minna ei suuda. Pappa Pizza on Viljandis ilmselt ainuke kiirtoidupakkuja, kes oma toodangut tellimisel ka koduukseni viib. Foto on lavastatud: neid kahte teenust osutavad tegelikkuses eri isikud.
Viljandis on võimalik koju tellida nii vaimutoitu kui kehakinnitust. Raamatud tuuakse koju ainult nendele, kes ise raamatukokku minna ei suuda. Pappa Pizza on Viljandis ilmselt ainuke kiirtoidupakkuja, kes oma toodangut tellimisel ka koduukseni viib. Foto on lavastatud: neid kahte teenust osutavad tegelikkuses eri isikud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Iga kahe nädala tagant upitab raamatukoguhoidja Anu Sild Viljandi Päevakeskuse autosse paarkümmend kotti raamatute ja ajakirjadega ning sõit läheb nende juurde, kes ise enam raamatukogusse tulla ei saa, kuid hoiavad lugemist endiselt au sees.

Seda eriteenust pakub raamatukogu eakatele ja liikumispuudega linlastele. Kui palju on aga Viljandis üldse võimalusi mingit teenust kodus saada?

Asjaajamisest küttepuudeni

Kommentaarid
Copy