Viljandi järve äärsele krundile oodatakse ettevõtlikke kosilasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveäärsel krundil asuva sisselangenud katusega kõrvalhoone asemel võiks kinnisvarafirma hinnangul tulevikus seista näiteks ärihoone.
Järveäärsel krundil asuva sisselangenud katusega kõrvalhoone asemel võiks kinnisvarafirma hinnangul tulevikus seista näiteks ärihoone. Foto: Siim Piirak / Sakala

​Kui läheneda Viljandile Mustla poolt, avaneb enne Tartu maantee ringristmikku vaade lagunenud hoonega kinnistule, millel võiks tulevikku olla ärimaana.

Postiaadressiga Mustla maantee 2 asuv maja, mis jääb täpselt magistraali kõrvale, on seisnud tühjana ja selle kõrvalhoone katus on sisse varisenud.

Maja ees on omaniku silt «Eramaa» ja kinnisvarafirma Linna Grupp silt «Müüa kinnistu.» Ettevõtte veebilehelt saab teada, et elamus on viis korterit, millest kolm vajavad kapitaalremonti, ning kogu maja maksab 28 000 eurot. Esialgu müüdi seda 46 000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles