16 miljonit eurot läks kateldesse ja torudesse

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügiseks sai Suure-Jaanis valmis uus hakkpuiduga töötav katlamaja, mis aktsiaseltsis Suure-Jaani Haldus veemajanduse ja kütte eest vastutava Aivar Veepervi kinnitusel aitas soojahindasid linnas tublisti alandada.
Sügiseks sai Suure-Jaanis valmis uus hakkpuiduga töötav katlamaja, mis aktsiaseltsis Suure-Jaani Haldus veemajanduse ja kütte eest vastutava Aivar Veepervi kinnitusel aitas soojahindasid linnas tublisti alandada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskkonnainvesteeringute keskus vahendas mullu tõuketoetuste ja süsinikdioksiidi kvoodi müügi rahast Eesti keskkonnaprojektidele 121 miljonit eurot ja suurimad väljamaksed tehti veemajandusprojektidele. Viljandimaal said toetust 23 projekti, kogusummas 16,3 miljonit eurot. 

Üsna mitu projekti viidi keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) abiga mullu ellu maakonna suurimas, Suure-Jaani vallas.

«Oleme saanud viimase kahe aasta jooksul toetust Olustvere, Suure-Jaani ja Sürgavere katlamaja viimiseks õliküttelt hakkpuidule, mis võimaldab sooja hinda alandada ning annab elanikele tulevikuks kindlust,» sõnas Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles