Tervisekeskuse tüüri haaras kõva spordimees

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksa aastat tagasi sündinud sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus põhieesmärk on inimestele sportimisvõimalusi pakkuda, ent keskuses on loodud tingimused ka ürituste ja konverentside korraldamiseks.
Üheksa aastat tagasi sündinud sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus põhieesmärk on inimestele sportimisvõimalusi pakkuda, ent keskuses on loodud tingimused ka ürituste ja konverentside korraldamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Selle aasta algul usaldati sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus juhtimine viljandlasest spordimehele Raivo Nõmmele.

Nõmm annab endale aru, et sellest ei kujune mugav äraolemine. «Ega ma Sakala kõrgustiku järskude nõlvade vahelt pudrumägesid leida lootnudki. Pole suur saladus, et keskuse majanduslik seis on nadi,» rääkis ta.

Innukas spordimees, kes on aastaid Holstre-Polli spordiradadel treeninud ning tunneb seal iga küngast ja nõlva, loodab Viljandimaa moodsaima tervisekeskuse kinnistada esmalt maakonna elanike teadvusse, aga muidugi kavatseb ta sealseid suurepäraseid võimalusi ja hüvesid tutvustada ka laiemale ringile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles