Viljandi langes Kehras võideldes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Eesti käsipallimeistrivõistluste 13. voorus sai tiitlikaitsja ja tabelijuht HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kodus 27:25 (poolaeg 14:13) jagu Viljandi HC meeskonnast.

Võitjate resultatiivseimad olid Marko Slastinovski seitsme ja Dmitro Jankovski kuue ning kaotajatel Kristo Järve üheksa ja Karl Toom kuue tabamusega.

Viljandi juhendaja Marko Koks leidis, et viljandlased tegid kohutmise lõpuminutitel kiirustades valesi otsuseid. «Tunda andis väsimus. Oleme nädalaga pidanud neli kohtumist. Seda võis märgata ka visketabavuse puhul. Kui alguses oli meil realiseerimise protsent hea, siis teisel poolajal enam mitte,» kõneles Viljandi meeskonna treener.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepa arvates oleks nende edu võinud olla suurem. «Lasime endid korra lõdvaks ning mängisime sellega kätte võideldud edu maha. Kokkuvõttes osutus matš ettearvatult närviliseks ja füüsiliseks. Saime võidu kätte, kuid parandamisruumi meil on,» kõneles Lepp.

Meistriliiga 13. vooru teises kolmapäeval peetud mängus alistas Põlva Serviti kodus 38:25 (15:13) Valga Kävali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles