Viljandi mehed alistasid külalised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalavahetusel maakonna korvpalli meistrivõistlustel peetud kolmest kohtumisest tasavägiseim oli KN/ostakatel.ee ja Tõrva Loitsu oma, mis lõppes viljandlaste napi paremusega.
Möödunud nädalavahetusel maakonna korvpalli meistrivõistlustel peetud kolmest kohtumisest tasavägiseim oli KN/ostakatel.ee ja Tõrva Loitsu oma, mis lõppes viljandlaste napi paremusega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval jätkusid Viljandimaa korvpalli meistrivõistlused. Kolmest kavas olnud kohtumisest kõige tasavägisemaks kujunes esimene, milles meeskond KN/ostakatel.ee teenis kahepunktise, 75:73 võidu Tõrva Loitsu üle.

Päeva teises vastasseisus oli TÜ Kultuuriakadeemia 84:63 üle Kärstnast ning viimases mängus sai võidulisa BC Männimäe Külalistemaja, alistades 84:47 Spordikooli.

Turniiri järgmised kohtumised leiavad aset tuleval laupäeval ja pühapäeval. Praeguse plaani järgi on 24. jaanuaril kell 12 vastamisi KN/Ostakatel.ee ja AP Mets, kell 13.30 BC Männimäe Külalistemaja ja Kärstna ning kell 15 Mõisaküla / Nuia Pop Cafe ja Viljandi vald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles