Teisipäeval koguneb toidukultuuriklubi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval koguneb Viljandi päevakeskuses korda vanavanemate ja lapselaste toidukultuuriklubi.
Teisipäeval koguneb Viljandi päevakeskuses korda vanavanemate ja lapselaste toidukultuuriklubi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval, 20. jaanuaril koguneb Viljandi päevakeskuses esimest korda vanavanemate ja lapselaste toidukultuuriklubi.

Viljandi päevakeskuse ja mittetulundusühingu Kasvukesa ühisele algatusele on oodatud linna ja maakonna vanavanemad ja lapselapsed vanuses viis kuni kaheksa aastat.

Kord nädalas, teisipäeviti koos käivas klubis pööratakse tähelepanu toidule, sellega seonduvale kultuurile ja väärtuskasvatusele. Nauditakse koosolemist ja peetakse meeles tähtpäevi. Ühiselt mõeldakse välja menüü, valmistatakse toitu ja kaetakse pidulaud, et seltskonda ja toitu nautida.

Poolteise tunni sisse mahuvad nii ettevalmistustööd, toiduvalmistamine, söömine kui ka koristamine. Kevade saabudes on klubi eestvedajatel mõte hakata üheselt otsima võimalusi, et rikastada aeda söödava haljastusega.

Toidukultuuriklubi juhendaja on õpetaja Anneliis Terep, kes ootab huvilisi Viljandis Pikk tänav 4 asuvasse päevakeskusesse teisipäeviti kell 15.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles