Torupill sai endale blogi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Sillamaa on üks Eesti tunnustatumaid torupillimängijaid, kes teeb kaasa ansamblites Trad.Attack!, Paabel ja Ro:toro. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Stockholmi kuningliku muusikaakadeemia.
Sandra Sillamaa on üks Eesti tunnustatumaid torupillimängijaid, kes teeb kaasa ansamblites Trad.Attack!, Paabel ja Ro:toro. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Stockholmi kuningliku muusikaakadeemia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tegevust alustas videoblogi «100 torupilli». Selles avaldatakse aasta jooksul 100 videot tegusatest ja tuntud inimestest, kes proovivad esimest korda Eesti torupilli mängida.

Torupilliga teevad tänavusel muusika-aastal tutvust väga erinevate elualade inimesed. Nendele kõigile on see esimene kohtumine selle näiliselt keerulise pilliga.

Idee autor Sandra Sillamaa soovib rohkem teadvustada niisugust instrumenti nagu Eesti torupill ja rõhutada selle tähtsat rolli meie ajaloos. 100 video juurest leiab ka põnevat infot ja ütlemisi Eesti torupilli kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles