Lennukitehases algab peagi järgmine uuenduskuur

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukitehase omanik Kait Lukka rääkis, et noortekeskuse teise etapi arendamise alustamine on nädalate küsimus.
Lennukitehase omanik Kait Lukka rääkis, et noortekeskuse teise etapi arendamise alustamine on nädalate küsimus. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Lossimägede jalamil seisva tehasehoone sisemuses algavad peagi uuendustööd. Nimelt saavad täiendust telliskivihoones asuv Viljandi noortekeskuse kompleks ja ekstreempark.

Mittetulundusühingu Viljandi Lennukitehas juhi Kait Lukka sõnul näeb hoone kontseptsioon ette, et seal saaks korraldada noortefestivale, mis oleksid rahvusvahelisel tasemel arvestatavad. Just selle nimel pingutataksegi.

Tehase uuendamiseks saadi kaks toetust. Neist esimene tuli siseministeeriumilt regionaalseteks investeeringuteks mõeldud rahast ja teine fraktsioonide riigieelarvele lisatud ettepanekutest. Mittetulundusühing loodab noortekeskuse teise etapi arendamisega kasutusele võtta tehase esimese korruse ruumid. Tööde algus on vaid nädalate küsimus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles