Viljandi mehed võtavad vastu Põlva Serviti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel peetakse selle aasta esimesi kohtumisi: eile õhtul olid 12. voorus vastamisi Aruküla SK ja SK Tapa, täna mängivad Viljandi HC ja Põlva Serviti ning HC Viimsi / Tööriistamarket ja HC Kehra / Horizon Pulp&Paper, pühapäeval võtavad mõõtu Valga Käval ja Audentes.

Täna kell 19 spordihoones Põlva Servitit võõrustava Viljandi HC juhendaja Marko Koks nentis, et nad loodavad taas võita. Viimati kohtusid need meeskonnad eelmise aasta lõpul Eesti karikavõistluste poolfinaalis. 31:30 jäi peale Viljandi ja see oli talle 17-aastase vaheaja järel esimene võit Serviti üle. Päev hiljem said viljandlased kodupubliku toel finaalis jagu ka Viimsi/Tööriistamarketi esindusest ning tulid klubi ajaloos esimest korda karikavõitjaks. 

«Lähme ka seekord võidu peale välja, et jõuda põhiturniiri lõpuks kahe parema hulka,» rääkis Viljandi HC peatreener. «Ligemale kuuajast pausi on mehed sisustanud erinevalt. Osa on puhanud ja treeninud, teised on olnud seotud eri koondiste tegemistega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles