Karedus tõusis teedel ausse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii kuidas olukord nõudis, puistati teedele liiva ja muud libedusevastast materjali või kratsiti spetsiaalsete seadmetega jääd karedamaks. Seda nii linnas kui maal.
Nii kuidas olukord nõudis, puistati teedele liiva ja muud libedusevastast materjali või kratsiti spetsiaalsete seadmetega jääd karedamaks. Seda nii linnas kui maal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Maal ja linnas helkisid teed ja muud käidavad kohad eile lausjääs ning teehooldajad püüdsid libedust tõrjuda soola ja liivaga, aga eeskätt pinnase karestamisega.

Viljandi valla teede peaspetsialist Tanel Raud nentis eile pärastlõunal, et liiklusolud vallateedel on kehvad, kuid võitlus libeduse vastu käib nii hästi, kui see võimalik on.

Nagu ta märkis, peab Viljandi vald kohalikel teedel hakkama saama kahe oma masinaga, samas kui lumelükkamiseks on leping tosina ettevõttega, kellest enamikul on kasutada mitu traktorit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles