Tammeka alistanud Tulevik on saanud tõhusat täiendust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis sirgunud 20-aastane Gerdo Juhkam (kollases särgis keskel) tõmbab eeloleval jalgpallihooajal, pärast poolteiseaastast Flora meeskonnas mängimist taas selga Tuleviku klubi vormi.
Viljandis sirgunud 20-aastane Gerdo Juhkam (kollases särgis keskel) tõmbab eeloleval jalgpallihooajal, pärast poolteiseaastast Flora meeskonnas mängimist taas selga Tuleviku klubi vormi. Foto: Janica Sepp

Eesti meistrivõistluste hooajaks valmistuv Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond pidas laupäeval esimese kontrollkohtumise ja teenis võidu mullu kõrgema liiga seitsmendana lõpetanud Tartu JK Tammeka üle.

Jalgpalliliidu hooajaeelse halliturniiri mäng Tallinnas lahenes tulemusega 2:0. Tänavuseks aastaks Premium-liigasse tõusnud viljandlased panid oma paremuse maksma teisel poolajal, kui tartlaste väravavõrku sahistasid Rainer Peips ja Raido Roman.

Klubi president Raiko Mutle, kes seekord keskendus puhtalt juhendaja rollile, ütles, et võidust tähtsam oli hea mängupilt. «Lahtilöögist alates tegutsesime ühtse meeskonnana,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles