Lossi tänava trassitööd on veninud juba üle kuu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossi tänava trassiehitus on endiselt pooleli ehkki ehitaja annab objekti infotahvlil teada, et töö tähtaeg on 1. detsember 2014.
Lossi tänava trassiehitus on endiselt pooleli ehkki ehitaja annab objekti infotahvlil teada, et töö tähtaeg on 1. detsember 2014. Foto: Marko Saarm

Ehkki Lossi tänava kaevamine ja selle alla torustiku panemine pidi ehitusfirma teatel lõppema juba 1. detsembril, on tööd seal endiselt pooleli ning Lossi ja Kauba tänava ristmik on muutunud üsna auklikuks.

Töid telliva aktsiaseltsi Viljandi Veevärgi arendusjuhi Rein Triisa sõnul tekkisid ehitajal Lossi tänaval tehnilised tõrked. Nendele lahenduse otsimise ajal jõudis aga pärale külmalaine, mis ei lasknud tööl jätkuda.

Triisa tunnistas, et ka tellijal pole praegu täpselt teada, mis ehitajal on Lossi tänaval juhtunud. Selle koha peaks teave veefirmani jõudma uuel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles