Mait Maltis tahab Viljandimaalt hääli

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Maltis
Mait Maltis Foto: Viktor Burkivski

Keskerakonna toetajad saavad Viljandimaalt parlamenti aidata tuntud Eesti laulja Mait Maltise, kes on partei siinse piirkonna nimekirja viimase numbrina kogumas hääli kevadistel riigikogu valimistel.

Keskerakond on juba varem teatanud, et nende esinumber Viljandi- ja Järvamaal on praegune riigikogu liige ja endine minister Mailis Reps. Neli aastat tagasi siin piirkonnas kõige suurema häälesaagi teeninud keskerakondlane Enn Eesmaa kandideerib seekord hoopis Hiiu-, Saare ja Läänemaal.

Keskerakonna teine number siinses piirkonnas on Suure-Jaanist pärit Priit Toobal. Nii Reps kui Toobal kuuluvad üleriigilises nimekirjas esikümnesse. Reps on kuues ja Toobal seitsmes number.

Kolmas number on piirkonnas Paide ekslinnapea Kersti Sarapuu, kes üldises nimistus on 12. Viljandi volikogu liige Helmut Hallemaa on kohalikus tabelis neljas ja üldises nimekirjas 26. positsioonil.

Järva- ja Viljandimaal koguvad Keskerakonnale hääli veel Türi ettevõtja Raivo Matsina (üldtabelis 102. koht), Võhma koolijuht Hannes Männik (58.), Paide valla põllumees ja ettevõtja Are Riistan (81.), Järvamaa omavalitsustegelane Ülle Leesmaa (73.) ja laulja Mait Maltis (123.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles