Linnahooldus kutsub viljandlased külla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Suigusaar
Margus Suigusaar Foto: Joel Urbel/SAKALA

Kolmapäeval, 14. jaanuaril ootab Viljandi Linnahooldus kõiki huvilisi tutvuma oma uute ruumide ja tehnikaga aadressil Reinu tee 3. Uksed on rahvale avatud kella 15–17.

Sellest aastast võib Viljandi tänavatel ja parkides näha tegutsemas inimesi, kes töötavad ühtset Viljandi Linnahoolduse logo kandvate rõivaste ja masinatega. Selleks, et linlased oma heakorratöötajatega tuttavaks saaksid, avabki asutus linlastele uksed.

Linnahoolduse juhataja Margus Suigusaare sõnul on töötajatel igati head olmetingimused ning masinad, et oma ülesandeid täita.

«Möödunud aasta lõpust oleme tegelnud lasteaedade ja muu linna kinnisvara remontimisega. 1. jaanuarist on meie hooldada kesklinna pargid,» selgitas Suigusaar.

Juhataja sõnul näevad inimesed tuleval kolmapäeval tehnikaparki, mis on Linnahooldusele soetatud. «Palju oleneb muidugi ilmast. Kui on ikka kõva lumesadu ja tuisk, peame mehed masinatega tööle saatma.

Sellisel juhul näeb neid juba linnas tegutsemas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles