Viis autot põrkas maanteel kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuses said kõige rohkem kannatada kaks Volkswagen Golfi, millest üks lõpetas sõidu purustatud esiosaga (fotol) ja teine maandus kraavis. Viga said veel Ford Focus ja Volvo V40.
Õnnetuses said kõige rohkem kannatada kaks Volkswagen Golfi, millest üks lõpetas sõidu purustatud esiosaga (fotol) ja teine maandus kraavis. Viga said veel Ford Focus ja Volvo V40. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandist umbes kolm kilomeetrit Tartu poole, Aruküla bussipeatuse juures põrkas eile kell 16.35 kokku viis autot. Inimesed viga ei saanud.

Õnnetus sai alguse sellest, et üks auto pidurdas järsult, sellele sõitis otsa teine, tagant tulev auto ning sellele omakorda veel kolmas. Politsei hinnangul oli sellise ahelavarii peapõhjus ebapiisav pikivahe.

Pärast kokkupõrget paiskus üks auto vastassuunavööndisse ning põrkas seal kokku kahe vastu tuleva sõidukiga. Neli autot sad juhtunus kannatada, üks aga lahkus sündmuskohalt tervena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles