Venemaa mees murdis end Viljandis võidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval spordivarustuse tootja Joola auhindadele peetud Sakala klubi lauatennise karikasarja neljanda osavõistluse võitis Aleksei Britvin Venemaalt.
Pühapäeval spordivarustuse tootja Joola auhindadele peetud Sakala klubi lauatennise karikasarja neljanda osavõistluse võitis Aleksei Britvin Venemaalt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandi spordihoones peetud Sakala lauatenniseklubi karikasarja osavõistlusel ei võidutsenud mitte Läti, vaid hoopis Venemaa mängija ning kohalikel meestel seekord kolme sekka jõuda ei õnnestunud.

Hooaja neljandal etapil tegi kaasa 100 lauatennisisti, nende seas oli mängijaid Venemaalt ja Lätist. Seekord jättis kohale tulemata kolm eelmist etappi võitnud lätlane Igors Sidorovs. Tema asemel väisas Viljandit Venemaa esindaja Aleksei Britvin, kes siin puhta töö tegi.

Poolfinaalides alistas lätlane Janis Cirulis 3:1 Aleksei Nikonorovi Maardust ja Aleksei Britvin oli 3:0 parem kohalikust mängijast Rivo Saaremäest. Võitlusliku finaalmatši kallutas Britvin 4:2 enda kasuks, jättes Cirulise hõbedale. Kolmandat kohta otsustavale kohtumisele jõudnud teine Venemaa mängija Nikita Artjomenko alistas selles 3:1 lätlase Maris Kuda. Rivo Saaremäe pidi etapil leppima kuuenda kohaga, sest miinusringis jäi ta 0:3 alla Aleksei Nikonorovile. Enne seda oli ta sama tulemusega kaotanud Artjomenkole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles