Heledapäine ründaja taob Küprosel palle maha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel ülemöödunud hooajal Viljandi võrkpallinaiskonnas üks põhitegijaid olnud Merilin Salben mängib tänavu Küprosel AEK Larnaca naiskonnas.
Veel ülemöödunud hooajal Viljandi võrkpallinaiskonnas üks põhitegijaid olnud Merilin Salben mängib tänavu Küprosel AEK Larnaca naiskonnas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu Eesti naiste võrkpalli meistrivõistlustel Kohila esinduse koosseisus kuldmedali teeninud viljandlanna Merilin Salben pakkis septembris kompsud ja siirdus mängima Küprosele.

Seni pole Viljandi spordikooli kasvandik oma otsust kahetsema pidanud, sest nagu ta ütles, saab ta oma uues naiskonnas palju mänguaega ja kuulub väljakul põhitegijate sekka.

«Pärast viimast Kohilas veedetud hooaega oli mul kindel soov end välismaal proovile panna. Küpros oli siiski võrdlemisi juhuslik valik,» kõneles 22-aastane Salben, kes on Eestis võitnud karikaid ja meistritiitleid nii Viljandi Metalli koosseisus kui Kohila klubi eest mängides. Mäletatavasti värbas viimati nimetatu pärast Viljandi naiskonna loobumist peaaegu kogu selle koosseisu oma ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles