Reidid tõid märgukirja kümnetele majaomanikele

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mõnelt Viljandi kesklinna kõnniteelt on ainult lumi ära lükatud, siis näiteks Koidu tänavale on lisaks lume tõrjumisele maha raputatud ka liiva.
Kui mõnelt Viljandi kesklinna kõnniteelt on ainult lumi ära lükatud, siis näiteks Koidu tänavale on lisaks lume tõrjumisele maha raputatud ka liiva. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud kahel kuul potsatas mitmekümne Viljandi eramajaomaniku postkasti kiri meeldetuletusega. Põhjus oli üks: kõnniteed olid lumest lahti lükkamata ja libedus tõrjumata.

Linna haljastuse ja heakorra spetsialist Age Alas kontrollis kõnniteede seisukorda 29. detsembril, mõni päev pärast suurt lumesadu.

Kui novembris oli tema kolleeg Toomas Vilberg käinud Paalalinnas, siis läinud kuul siirdus Alas kesklinna tänavatele. Vaatluspiirkonda kuulusid Posti, Lossi, Koidu, Eha, Savi, Uku, Kaalu ja Jakobsoni tänav Uue tänavani. «Midagi oli tehtud, aga oleks võinud paremini,» võttis Alas nähtu lühidalt kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles