Raassillas puhuvad soojemad tuuled

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba kümmekond aastat on Raassilla rajal mitut masti spordivõistlusi peetud. Sellest aastast on raja haldaja mittetulundusühing Tarvastu Motoklubi, kes korraldab seal 18. jaanuaril rahvakrossisarja esimese etapi.
Juba kümmekond aastat on Raassilla rajal mitut masti spordivõistlusi peetud. Sellest aastast on raja haldaja mittetulundusühing Tarvastu Motoklubi, kes korraldab seal 18. jaanuaril rahvakrossisarja esimese etapi. Foto: Tarvastu motoklubi

Kui vahepeal jäi Raassilla autospordikeskuse arendamine soiku, siis nüüd on võistlustandril asju ajamas uus mittetulundusühing, mille eestvedajad on kohalikud entusiastid.

Tarvastu vallas Raassillas suure maantee kõrval asuvat endist karjääri hakati krossivõistluste tarvis kohandama ligemale kümme aastat tagasi mittetulundusühingu Tarvastu Spordi ja Vaba Aja Klubi entusiastide eestvedamisel. Et aga nende põhihuvi on siiski Kivilõppe ranna arendamine, jäi tehnikaspordi pool üha enam tagaplaanile.

Nagu ütles Tarvastu vallavanem Alar Karu, tahab omavalitsus Raassilla spordikeskuse elule turgutamist kindlasti jätkata, sest on sellesse ettevõtmisse juba omajagu panustanud, näiteks on raha kulunud detailplaneeringu tegemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles