Saksofonist Raul Söödi ja sõprade sügavamad helid

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Söödi Deeper Sound esines 11. festivali «Kooli­jazz=­Jazzikool» külalisena Viljandis.
Raul Söödi Deeper Sound esines 11. festivali «Kooli­jazz=­Jazzikool» külalisena Viljandis. Foto: Kaie Mölter

Läinud nädalavahetusel leidis Viljandis juba 11. korda aset festival «Koolijazz=Jazzikool» ning pühapäeval sai publik pärimusmuusika aida suures saalis osa Raul Söödi Deeper Soundi kontserdist.

Hea meel on tõdeda, et enamiku kuulajaskonnast moodustasid põnevil noored, kes pingsalt kontserti ootasid. Mis võikski olla noorele džässihuvilisele parem motivaator, kui näha laval suurepäraseid interpreete pakkumas energiaküllast ja soolodest pungil muusikat?

Üheksast liikmest koosnev Deeper Sound esitas ligi tunni aja jooksul tunnustatud saksofonisti Raul Söödi omanäolist džässmuusika tõlgendust, milles avaldusid helilooja erinevad kompositsioonivõtted ning kangastusid karged ja ilusad helimaastikud. Seekordsel kontserdil kuulusid Deeper Soundi koosseisu veel Keio Vutt (saksofon), Meelis Vind (bassklarnet), Allan Järve (trompet), Eduard Akulin (tromboon), Virgo Sillamaa (kitarr), Peedu Kass (kontrabass), Tõnu Tubli (trummid) ja Kirke Karja (klaver).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles